Bojovný výkon s příchutí tří bodů

Poslední podzimní mistrovský zápas sehráli v sobotu na domácí půdě naši starší žáci a to proti celku ze Zichovce. Prvních třicet minut moc fotbalové krásy nepřineslo, a tak při chladném počasí rozehřál všechny přítomné snad jen pohled na šarmantní rozhodčí Wohlmutovou. Poté se však náš tým v 31. minutě dostal po špatném odkopu jednoho z hostujících zadáků snadno ke kulatému nesmyslu a Matěj Vorlíček po individuální akci neměl problém přesně zacílit 1-0. Tento stav se již do poločasu nezměnil, neboť dnes výborně chytající Ondra Fidler nedovolil Zichovci skórovat. Do druhé půle jsme vtrhli jako uragán, hosté nestíhali, a tak jeden z jejich stoperů musel v 55. minutě zatáhnout za záchranou brzdu, když ve vápně fauloval Matěje Vorlíčka. K pokutovému kopu se postavil Antonín Listík a poslal gómana na párek 2-0. Opět jsme se však nevyvarovali špatného závěru, nejprve deset minut před koncem prošel jeden z hostujících hráčů naší obranou jako nůž máslem, který však ztupila levá tyč. Pár minut poté už udeřilo, hostující hráči sehráli rohový kop na přední tyč a jejich záložník O. Rubeš se mohl po nedůrazném odkopu našich zadáků radovat ze šťastné branky 2-1. Konec zápasu jsme si však pohlídali, a tak přezimujeme na 6. místě tabulky se ziskem 22 bodů.

 

Sokol Olovnice - SK Zichovec 2:1 (1:0)

31. M. Vorlíček

55. A. Listík 

 

Olovnice nastoupila v sestavě: Ondřej Fidler - Antonín Listík "C", Vítězslav Ocásek, Jakub Rýčl, Lukáš Marák - Filip Lejsek, Dominik Sedlmayer, Matěj Vorlíček, Filip Novák (Milan Krútek, Pavel Nedvěd) - Jaroslav Putz (Adam Sedlmayer), Jakub Bělka.

Rozhodčí: Wohlmutová

 

 

 

Hned v neděli se žáci rozloučili s podzimní částí definitivně, když ve srandamači Žáci - Rodiče padlo krásných 14 branek. Po výsledku 7:7 pak na pokutové kopy prokázali lepší fotbalovou techniku Žáci a rozstřel tedy vyhráli. V tomto utkání ale nešlo o výsledek, spíše o zlepšení nálady a pohody všech!

 

Sokol Olovnice - Rodiče žáků 7:7

3x J. Putz

2x M. Vorlíček

J. Bělka

P. Nedvěd   

 

Olovnice nastoupila v sestavě: Vítězslav Ocásek - Filip Novák, Jakub Rýčl, Filip Lejsek, Dominik Černý, Dominik Sedlmayer, Antonín Listík, Jakub Bělka, Adam Sedlmayer, Pavel Nedvěd "C", Matěj Vorlíček, Jaroslav Putz, Milan Krútek, Černý.

 

Rodiče nastoupili v sestavě: Jirka "Bombér" Vorlíček - Franta Putz, Míra Bělka, Víťa Ocásek st., Fandys Novák, Ivan Cvrček, Ondra Suchánek, Lejsek, Hana Cvrčková, Monika Ocásková, Fidlerová, Pavel Raušer, Míra Berta, Krútek, Nedvěd, Petra Vorlíčková.

Rozhodčí: Dominik Cvrček