2. místo ve Chvatěrubech, díky pánové!

Vltavan Chvatěruby - Sokol Olovnice 1:2 np (poločas 0:1)

17. M. Vymětalík

70. O. Suchánek - rozhodující PK

Proti domácímu celku, který aktuálně sestoupil z Okresního přeboru na Mělnicku, jsme rozhodně nebyli favoritem, což dokazovaly i první minuty zápasu, ve kterých nás stejně jako v celém dnešním trunaji držel nad vodou svými bravurními zákroky Jarda Prosický. Po zahřívací čtvrthodince dostal krásnou přihrávku do běhu Martin Vymětalík a stylem sobě vlastním svůj únik šajtlí zakončil přesně na přední tyč, golman byl zcela bez šance a my vedeme - 0:1. Naše vedení trvá až do 46. minuty, ve které domácí zahrávají pokutový kop a player s číslem 16 se nemýlí - 1:1. V 53. minutě zahrává Matěj Vorlíček trestný kop, který se štěstím chvatěrubští odklízí do bezpečí. Za pět minut máme další tutovku, ale ani dorostenec Dominik Cvrček nerozhodným stavem nepohnul. Minutu před koncem naše parádní představení v tomto mači korunoval Matěj Vorlíček, který napřáhl z dálky a orazítkoval pravou tyč domácí chaty, a tak vítěze tohoto klání určil až dodatečný penaltový rozstřel, ve kterém jsme začínali jako první. Máťa Vorlíček proměnil, domácí také 1-1. Druhou sérii načal Jirka Berta, který taktéž proměnil. Pak přišlo rozuzlení, když playera číslo 16 tentokrát vychytal Jardix a Ondřej Suchánek nás následně poslal do finále 1-3. Po hodně dlouhé době jsme si tak vychutnali pocit vítězství!          

 
Čechie Kralupy - Bohemians 1905 U17 3:9 (poločas 1:4)

Druhý souboj obstaraly třetitřídní Kralupy a mladší dorost ligové Bohemky. Hosté měli od začátku jasně navrch a postupně navyšovali své vedení. Domácí korigovali stav na 1:3, na 2:6 a také na 3:9, ale více už nestihli. Rychlonozí mladíci z Bohemky tak zcela suverénně postoupili do finále a následovaly dvě hodiny pauzy, které vyplnila přátelská utkání starších žáků Chvatěrub mezi sebou (nakonec 2:1 pro barevné) a také místní přípravky proti týmu AFK Veltrusy (8:6 pro Chvatěruby).

 

O 3. MÍSTO
Vltavan Chvatěruby - Čechie Kralupy 4:3 np (poločas 1:1)

Utkání o třetí flek nabídlo pěknou podívanou. Nejprve Čechie netrefila takřka prázdnou bránu, na druhé straně vltavanští trefili zadní tyč hostující kasy. Do vedení šly Kralupy po hezké kombinaci ze 31. minuty. Za dvě minuty bylo vyrovnáno, když střela z vápna dorazila přesně na místo určení, k tyči - 1:1. Tentýž scénář se ještě jednou opakoval ve druhé půli, byť s jinými střelci. V 58. minutě domácí poprvé překlopili vedení na svou stranu, ale v poslední minutě Čechie dokázala srovnat na 3:3, a proto byl k vidění dnes již podruhé penaltový rozstřel. Po prvních dvou sériích byl stav 2-2, ta třetí pak rozhodla o tom, že bronz jak se říká zůstane doma, Kralupy totiž svůj třetí pokus neproměnily 3-2.

     

FINÁLE

Sokol Olovnice - Bohemians 1905 U17 0:4 (poločas 0:3)

Ve finále jsme drželi krok až do 15. minuty, ve které hosté poprvé rozvlnili síť naší svatyně. Do poločasu pak bylo prakticky po zápase, neboť tři branky proti kombinačně vyspělému soupeři a k tomu všemu prudký déšť byly nad naše síly. Nakonec soupeř přidal ještě čtvrtou branku v závěru utkání, ale druhé místo a hlavně dobrý herní projev je velkým pozitivem a příslibem do dalších turnajů či zápasů. V neposlední řadě je zde i fakt, že po dlouhých 6! letech obnovil svojí fotbalovou kariéru starší bratr Víti Ocáska MICHAL, který se rovněž zapojil do finálového boje a vedl si velmi dobře. V turnaji se pak také představil i exslatinský pokladník Jaroslav Vosmík, který se po letech vrátil zase domů do OLO k fotbalové funkcionařině i k fotbalu samotnému. Za týden se představíme na Memoriálu V. Bušila v Neuměřicích (hraje se 4. - 5. července od 15:00 a od 17:00). Přijeďte fandit. ŽELVA jedem!       

 

 

NAŠE SESTAVA - střídání hokejově

 

Prosický Jaroslav

 

Pergler Jan

Berta Jiří "C"

Ocásek Vítězslav

 Berta Jaroslav

Ševčík Patrik

Vymětalík Martin

Vorlíček Matěj

Karlovský Vojtěch

 

Kopolovič Jiří

Vacovský Miroslav

 

 

Náhradníci: Fidler Ondřej, Cvrček Dominik, Vosmík Jaroslav, Suchánek Ondřej, Ocásek Michal 

 

 

Trenéři: Buchta Milan, Buchta Jan