Nový ročník nalosován!

Dnes od 9:00 proběhl v restauraci ve Slaném vedle fotbalového hřiště los nové sezony 2012/2013. Na schůzi bylo klubům oznámena drobná úprava pravidel pro nový ročník. Co se týká A-mužstva, tak změna je ve střídání. Dříve mohl tým vystřídat 3 hráče během zápasu a nyní má tým možnost vystřídat ČTYŘI hráče během zápasu. V dorosteneckých soutěžích je možno střídat místo čtyř hráčů pět včetně brankáře, což se ale Sokola Olovnice netýká. V mládežnických soutěžích také bylo ustanoveno, že pokud zápas skončí remízou, rozhodovat budou pokutové kopy a tým, který penaltový roztřel vyhraje, získá bod navíc a celkově body dva. Poraženému týmu v roztřelu zůstane jeden bod. Oba celky budou v roztřelu zahrávat 3 pokutové kopy a pokud skončí roztřel nerozhodně, bude se na každé straně kopat po jedné penaltě, dokud se nerozhodne. To je vše ke změnám do nové sezony.

 

Samotný los byl velmi zajímavý. Naše A-mužstvo bude v sezoně 2012/2013 opět hrát III. třídu skupiny B na Kladensku a soutěž se obměnila jen velmi málo. Sokol Jedomělice postoupili do Okresního přeboru a z Okresního přeboru sestoupili do naší soutěže SK Otvovice. Naopak z naší třídy sestoupilo mužstvo z Knovíze a jeho nahradí postupující tým ze IV. B třídy - FC Koleč. První kolo odehrajeme 25.8. 2012 v sobotu na půdě nováčka z Kolče. Utkání začíná v 17:00. O týden později v sobotu zajíždíme také k venkovnímu utkání, opět do Tuřan jako minulou sezonu. Utkání začíná v 17:00. Kompletní rozpis naleznete již nyní v rubrice "A tým" v podkategorii "Los a výsledky".

 

Co se týče našich žáků, budou hrát, tak jako loňskou sezonu, v Okresním přeboru žáků na Kladensku. Své domácí zápasy nebudou již hrát v neděli v 10:15, ale v sobotu od 10:15! Tato soutěž se z větší části obměnila. Do vyšší soutěže postoupil celek Sokola Braškov. Místo dvanácti celků z minulé sezony, bude nyní v soutěži čtrnáct týmů. Týmy Sokol Smečno, Novo Kladno, Baník Stochov a SK Pchery již nebudou v soutěži účinkovat. Naopak novými celky jsou: Sparta Kladno, SK Otvovice, Baník Švermov, TJ Unhošť, Slovan Kladno, Sokol Hostouň a Sokol Družec. První zápas sehrají žáci 1.9. 2012, v sobotu, na hřišti Velkých Přílep. Utkání začíná v 10:15. O týden později, v sobotu, přivítají žáci na svém stadionu mužstvo z Unhoště. Utkání začíná v 10:15. Kompletní rozpis naleznete již nyní v rubrice "Žáci" v podkategorii "Los a výsledky".