"Olovnická Želva" zahájila letní přípravu

Ve čtvrtek 11.7.2013 po osmnácté hodině se na stadionu Sokola Olovnice začali scházet a sjíždět fotbalisté A-týmu, aby pod vedením nového trenéra Milana Buchty zahájili přípravu na nadcházející ročník IV. třídy skupiny B. 

 

Po krátkém pohovoru v kabině se hráči pod vedením nového trenérského dua Milan Buchta - Jan Buchta přesunuli na trávník místního areálu. Na prvním tréninku se trenérům hlásilo 17 hráčů. Mezi nimi bylo i několik nových tváří jako je Jirka Berta a Tomáš Šilhavý. Kariéru obnovili Petr Veselý a Jirka Kopolovič. Z hostování se vrátili Ondra Suchánek, Franta Listík a Vojta Buchta, přičemž u prvně jmenovaného se jeho budoucnost bude teprve řešit. Do přípravy se zapojili i Jarda Prosický a hráč, který skončil v žákách - Víťa Ocásek. Chyběli: Míra Vacovský, Pepa Novák a Lukáš Ryba (všichni práce), dále pak Pavel Pivarči (dovolená) a zkušení mazáci: Franta Novák, Honza Kinter, Milan Bláha a Pavel Šulc. Z fotografie je zřejmé, že na tréninku vládla dobrá atmosféra. Tréninky budou každý čtvrtek od 19:00 na hřišti.

 

První ostřejší prověrka přijde 3. a 4. srpna na turnaji ve Slatině. První den se od 17:00 utkáme s domácí Slatinou, která slaví 70 let založení fotbalu. Od 15:00 se utkají Blevice s Neuměřicemi. Druhý den se hraje o umístění. Od 15:00 o třetí místo a od 17:00 o první. 17. srpna je předběžně naplánován Memoriál Ládi Poteckého na našem stadionu. O tom vás budeme ještě informovat.

 

Seznam hráčů, kteří nastoupili do přípravy:

 

František Listík, Martin Nídr, Jan Pergler, Patrik Ševčík, Petr Veselý, Martin Vymětalík, Jaroslav Berta, Jiří Berta, Tomáš Horčička, Jiří Kopolovič, Jan Novák, Tomáš Šilhavý, Tomáš Sedlmayer, Ondřej Suchánek, Vojtěch Buchta, Vítězslav Ocásek a Jaroslav Prosický.