Změny v kádru

Sezona 2012/2013 už pomalu klepe na dveře a v kádru A-týmu i žáků došlo ke změnám.

A mužstvo posílí David Vacovský, druhý syn trenéra Radka Vacovského, který přichází z Čechie Kralupy na přestup. Další posilou je Tomáš Horčička, který v žádném týmu v minulosti nepůsobil. Další nově příchozí hráč je Jaroslav Berta, který přichází na roční hostování z klubu Odolena Voda. I Patrik Ševčík, který dříve hrával za místní žáky a dorost, bude zkoušet štěstí v A-týmu. Staronovou tváří v dresu Olovnické ´Želvy´ bude také František Ouřada, který by měl od nové sezony chytat. Minulou sezonu odehrál pouze pár zápasů a nyní se pokusí zastoupit a nahradit končícího Karla Turečka mladšího.

Jediným, kdo již nebude hájit Olovnické barvy je Pavel Pivarči, kterému skončilo hostování z Dynama Nelahozeves a zřejmě nebude prodlouženo. Jinak nikdo jiný z týmu neodešel. Budoucnost Jana Kintera je ve hvězdách, samotný hráč by už nejradši nehrál a dal by příležitost mladším. To samé platí u Františka Nováka mladšího, ikdyž to by byla velká ztráta, jelikož by odešla velká zkušenost a tvůrce hry.

 

U žáků došlo ke změně i na trenérské pozici, kdy do pozice trenéra se přesunul nynější asistent trenéra Ivan Cvrček a asistenta mu bude dělat Milan Buchta a František Novák mladší. Na roční hostování zamířil do týmu Filip Lejsek z týmu Kralupy 1901 a Jaroslav Putz z týmu SK Slatina. Hostování na rok bylo prodlouženo Matěji Vorlíčkovi ze Slovanu Velvary a Jakubovi Bělkovi ze Slavoje Zvoleněves. Střídavý start bude udělán Dominikovi Čermákovi do týmu Slovan Velvary.

V týmu skončili hráči, kteří přešli do dorosteneckých týmů. Jedná se o ročníky 1997. Jaroslav Prosický se vrátil do týmu Slovan Velvary, Karel Dulovec a Ladislav Pelant se vrátili do Slavoje Zvoleněves, Vojtěch Buchta odešel na hostování do týmu Kralupy 1901 a Dominik Cvrček zamířil na roční hostování do Slavoje Zvoleněves.

 

Hostování bylo prodlouženo Františkovi Listíkovi, kteří bude ještě sezonu působit v Otvovickém dorostu. O Pavla Raušera projevily zájem Sokol Neuměřice, ale samotný hráč by raději zamířil do Slavoje Zvoleněves. Každopádně se bude jednat o hostování.

 

Vyzkoušet nové posily bude moct trenér Radek Vacovský příští sobotu 18.8., kdy od 17:00 sehraje A-tým první přátelský zápas na půdě Klobuk.